< Atgal į meniu

  • Keptos ar troškintos daržovės

    Troškintos morkos su žirneliais, ant grotelių kepti pomidorai, morkų, cukinijų, juostelės, ananasų griežinėliai, kivi, bananų, paprikų, baklažano puselės, žiediniai kopūstai. Urpogio glaisto ir gyvos ugnies dūmo derinyje gimsta nenusakomo skonio ir aromato jūsų pasirinktų daržovių fiesta!

    Galima kepti daržovių iešmelius.
  • Bulvyčių fri skiltelės

    Šviežiame aromatingame rapsų aliejuje itin aukštoje temperatūroje bulvytės skrudinamos iki auksinės spalvos. Svarbu! Nė lašelio riebalo bulvytės viduje – tik traški auksaspalvė plutelė!

    Galite rinktis virtas bulves su lupena, keptas ar virtas bulvių puseles.
  • Belukščių avižų košė

    „Traškių“ pilnų grūdų itin maistinga košė. Belukščių avižų grūduose daug naudingų riebalų, baltymų, amino rūgščių, geležies, fosforo, jodo, kalio, magnio, mangano, nikelio, chromo… Grūdai savo sudėtimi labai panašūs į motinos pieną. Grūdai košei auginami sertifikuotame ekologiniame B. Vošterio ūkyje Bagaslaviškyje.

    Garnyrui galima rinktis ir kitas jūsų mėgstamas kruopas: perlines, ryžius, grikius.
    Kulinarinis paveldas
    Povilo firminis
  • Ypatingi burokėliai

    Ruginių miltų rauge ar duonos plutelių rasale rauginti ir kvapniame rapsų aliejuje patroškinti burokėliai, gardinti raudonėliu, rozmarinais. Gali būti pateikti skiltelėmis, kubeliais, šiaudeliais – kaip tik jums patinka! Labai skanūs ir mėgstami klientų!

    Kulinarinis paveldas
  • Urpogis

    Pomidorų pasta + medus + Kikkoman + 10 kruopščiai Povilo atrinktų slaptų ingredientų = magiško skonio firminis Povilo padažas.

    Povilo firminis

< Atgal į meniu